Guanyadors

MILLOR SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Hierro (Movistar+ – Portocabo – Atlantique Productions – ARTE)

MILLOR ACTRIU: Aitana Sánchez-Gijón (Estoy vivo – La1 – Globomedia – Good Mood)

MILLOR ACTOR: Álvaro Morte (La casa de papel – Antena 3 – Netflix – Vancouver Media)

MILLOR PROGRAMA D’ENTRETENIMENT / CONCURS: Polònia (TV3 – Minoria Absoluta)

MILLOR PRESENTADOR/A: Cayetana Guillén Cuervo (Versión española – La 2)

MILLOR PROGRAMA CULTURAL / DIVULGATIU / DOCUMENTAL: Diario de un nómada (La 2 – Silver Rider Prodaktions)

MILLOR VIDEOJOC: Blacksad: under the skin (Pendulo Studios)

MILLOR INICIATIVA A LA XARXA: Canal de YouTube La Hiperactina de Sandra Ortonobes – Comunicadora i científica, utilitza el seu canal per a la divulgació de la biomedicina i el cos humà.

MILLOR PROGRAMA DE TELEVISIÓ LOCAL (ex aequo): Cuina per sorpresa (Canal taronja – Fundació Ibada) i Les molèsties (betevé)

PREMIS NOMINALS

PREMI ESPECIAL a RTVE per l’emissió de dos formats familiars la nit dels dissabtes. Amb Prodigios i Vaya crack, la cadena pública aposta per la promoció de l’esforç, la cultura i la televisió de qualitat.

PREMI GRUPS D’ANÀLISI DE PROGRAMES a Justo antes de Cristo, de Movistar+ i La Terraza Films, una comèdia que equilibra humor, ironia i enginy amb guions intel·ligents, grans interpretacions i una ambientació original.

PREMI VALORS a El got d’aigua de TV3 per fomentar l’esperit crític i la tolerància vers diferents formes d’entendre la vida i la societat, en un espai de debat i reflexió on els joves són els protagonistes.

PREMI MILLOR CONTINGUT ONLINE POSITIU PER A MENORS (SIC-SPAIN) al videojoc didàctic Happy 8-12 / 12-16 –ideat per la Universitat de Lleida i desenvolupat per Kaneda Games– per ajudar en la resolució assertiva de conflictes i la prevenció de l’assetjament escolar a través de l’educació emocional.