Finalistes

SÈRIE

La fossa (TV3 – Bausan Films, Wise Blue Studios, À Punt Mèdia)

La valla (Antena 3 – Good Mood Productions)

Patria (HBO España – Alea Media)

ACTRIU

Ángela Molina (La valla – Antena 3)

Nausicaa Bonnín (La fossa – TV3)

Vicky Luengo (Antidisturbios – Movistar+)

ACTOR

Abel Folk (La valla – Antena 3)

Àlex Monner (La línea invisible – Movistar+)

Sergio Caballero (La fossa – TV3)

PROGRAMA D’ENTRETENIMENT / CONCURS

Atrapa’m si pots (TV3 – Mediapro)

El cazador (TVE – Mediacrest) 

Pasapalabra (Antena 3 – Xanela Producciones)

PRESENTADOR/A

Helena Garcia Melero (Tot es mou – TV3)

Ion Aramendi (El cazador – TVE)

Roberto Leal (Pasapalabra – Antena 3)

PROGRAMA CULTURAL / DIVULGATIU / DOCUMENTAL

Comerse el mundo (La 1 – Onza)

El foraster (TV3 – Brutal Media)

Gent de mercats (TV3 – Benecé Produccions)

VIDEOJOC DE PRODUCCIÓ PRÒPIA

Call of the sea (Out of the Blue Games S.L.)

Summer in Mara (Chibig Studio)

A tale of paper (Open House Games)

INICIATIVA A LA XARXA

Perfil a Twitter d’Ángel Martín Informativo matinal para ahorrar tiempo – Ofereix un resum de les notícies més importants del dia en dos minuts i amb humor: https://twitter.com/angelmartin_nc 

Web i xarxes socials Maldita.es – Mitjà sense afany de lucre amb l’objectiu de dotar a les persones ciutadanes d’eines per detectar informació falsa. Maldita Hemeroteca, Maldito Bulo, Maldita Ciencia i Maldito Dato se centren en el control de la desinformació i el discurs públic mitjançant tècniques de verificació de fets i periodisme de dades: https://maldita.es/ 

Perfil a Twitter de Pedro Torrijos – Perfil que, a través dels fils #LaBrasaTorrijos, mostra històries i coneixements d’arquitectura: https://twitter.com/Pedro_Torrijos 

TELEVISIONS LOCALS

Especial Campionat de Catalunya de ciclisme Sub-23 i elit (Canal SET)

Activa’t a casa (Lleida TV – regidoria de Participació i lluita contra la corrupció de l’Ajuntament de Lleida – Federació d’Associació de Veïns de Lleida)

Va passar aquí (Betevé – Visiona TV)

PREMIS NOMINALS

PREMI ESPECIAL a Televisió de Catalunya per ser altaveu de la integració i la diversitat cultural a través de programes com Bàlsam i Per què volen els avions?, dos formats on destaquen la qualitat, els continguts plurals i el to vitalista.

PREMI GRUPS D’ANÀLISI DE PROGRAMES a Movistar+ per La línea invisible, Antidisturbios i La Unidad, tres sèries que reflecteixen una gran feina de documentació i conformen propostes d’acció amb relats consistents i bones interpretacions.

PREMI VALORS a RTVE per Aprendemos en Clan, un espai infantil que apropa a les famílies i a la comunitat educativa els continguts del currículum oficial de manera rigorosa, distesa i amb un marcat caràcter de servei públic.

PREMI MILLOR CONTINGUT ONLINE POSITIU PER A MENORS (SIC-SPAIN) atorgat per Fundació Aprendre a Mirar per a unicoos. Aquesta plataforma ofereix continguts en línia de les matèries d’educació secundària i batxillerat en un projecte que conjumina qualitat, divulgació i promoció de l’adquisició de competències.